Verzenden
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen kunt u ervan uitgaan dat uw pakketje binnen enkele werkdagen wordt geleverd. Bezorging vindt plaats van maandag t/m zaterdag met uitzondering op feestdagen. Wanneer er speciaal voor u artikelen besteld moeten worden, duurt het vanzelfsprekend langer. Is dit het geval dan nemen wij contact met u op. 

Paardenwinkel rekent geen verzendkosten boven de 50 euro, tenzij dit anders vermeld is.

Als uw bestelling alleen het totaalbedrag van meer dan € 50,- bedraagt, betaalt u geen verzendkosten. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht.

Wanneer u kiest om te betalen bij aflevering (rembours), worden er € 8,- extra aan verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedrag komt bovenop eventuele verzendkosten. Pinnen aan de deur is niet mogelijk, zorg er dus voor genoeg contant geld in huis te hebben op het moment van de levering. Wij brengen u vooraf op de hoogte op welke dag de levering plaats zal vinden.

Retouren
Paardenwinkel.nl volgt de wet van kopen op afstand. Hierin staat dat u een bedenkperiode heeft van 14 dagen na levering van het product. Wanneer het product 100% in nieuwe staat verkeert (inclusief labels) kunt u het product binnen deze periode terugsturen. Retourneren gaat eenvoudig door het onderstaande retourformulier in te vullen en dit samen met het product naar ons terug te sturen. U kunt de producten naar het onderstaande adres sturen:

Paardenwinkel.nl
Afdeling retouren
Veneweg 98
7946 LH Wanneperveen

Het pakket dient goed verpakt te zijn!